За Нас

 

Нашата щастлива 9-та година! 
Близо до хората и техните желания за мечтан имот!

Агенцията започва своето развитие през 2009г.
Градихме репутация предимно на територията на гр. Бургас.
Пътят ни до началото на 2017 г. премина през усвояване на успешни практики и множество професионално обслужени и консултирани клиенти.
През 2010г. се присъединихме към франчайз групата  на Адрес.  Реализирахме успешни сделки и с руски клиенти.
В началото 2013г. стремежът на Дом Имоти към усъвършенстване и разширяване на сътрудничеството с добри партньори, направи Агенцията част от глобалната мрежа на ERA. Комбинацията от натрупания до момента опит с успешните практики на колегите, както  и налагане на системата на работа в гр. Бургас,  доведе  до признанието ERA шампион – Агенция на годината за 2014г.  и Агенция на годината за 2015г.  

В екипа на Дом Имоти работят компетентни и мотивирани хора. Ние вярваме в нивото на нашите консултанти и едновременно с това поощряваме индивидуалните качества и способности. 
Целта ни е да намерите при нас Своя Консултант с професионално обслужване в покупко-продажбата  на недвижими имоти. 

 

 

 

 

 

Опит и професионализъм, проверени от времето!

ДОМИКА е българска компания за недвижими имоти, чиято специализация се изразява в предлагането на имоти на рускоговорящи клиенти.
Високите стандарти на извършваните услуги, заложени в основата на дейността на компанията от нейното основаване, позволиха сформирането на екип от специалисти в областта на недвижимите имоти и заслужиха уважението както на клиентите, така и на професионалните участници на пазара.
Екипът ни владеещ руски език е с дългогодишен   опит в бранша.
Високото ниво на професионализъм и натрупания богат опит ни позволи да създадем здрава основа за нейното устойчиво и динамично развитие, а безупречната и репутация сред партньори и клиенти е гаранция за прозрачност и сигурност на деловите взаимоотношения.
ДОМИКА е участник на специализирани изложения за недвижими имоти на територията на Русия, Украйна, Латвия, Литва, Казахстан и има дълготрайни успешни партньорства с водещи агенции за недвижими имоти в Русия.

 

 

 

Екипите на Дом Имоти и Домика – Бургас
Ви представяме част от услугите към своите клиенти:


• Обширни консултации относно пазара на имоти и тенденциите по сегменти;
• Индивидуален подход към изискванията на всеки клиент;
• Он-лайн продажби;
• Анализи на пазарните стойности на имотите по сегменти;
• Пълно юридическо обслужване,  регистрация на дружества;
• Консултации  по въпроси, касаещи пребиваването на чужденци в РБългария, както и пълно съдействие при уреждане на продължително пребиваване за срок от 1 година.
• Независим съвет относно възможностите за ипотечно кредитиране.


Бързо търсене:

Населено място:

Район:

Под район:
Виж още:

EUR

EUR

Продава Наем
Разширено търсене